Луганський регіонал Арсен Клінчаєв погрожує розправою директорові кінотеатру, де мали показати фільм про Шухевича

29 Червня 2007
5002
29 Червня 2007
12:24

Луганський регіонал Арсен Клінчаєв погрожує розправою директорові кінотеатру, де мали показати фільм про Шухевича

5002
Луганський регіонал Арсен Клінчаєв погрожує розправою директорові кінотеатру, де мали показати фільм про Шухевича

Депутат луганської міської ради від Партії Регіонів Арсен Клінчаєв погрожує фізичною розправою директору кінотеатру «Космос», де повинен був пройти показ фільму «Нескорений» про життя і діяльність Романа Шухевича. Фільм мали показати о 13.00 30 червня, повідомляє сайт «Давление света».

 

За словами директора кінотеатру, Арсен Клінчаєв, лідер організації «Молода гвардія» відомий участю у скандальній бійці у Верховній Раді та побиттям луганського студента в прямому телеефірі, відвідав його і наполегливо порадив відмовитись від демонстрації кінострічки. Він погрожував директорові «великими неприємностями».

 

«Я костьми лягу, но не допущу показ этого фильма. Соберутся ветераны, афганцы и молодежь. Фильм про фашистов показан не будет. Шухевич ведь не воевал на два фронта – он воевал с Советской армией на стороне немцев. Потому я повторяю – если кинотеатр покажет этот фильм, я пойду на крайние меры. И уж точно сделаю все, чтобы он навсегда закрылся», - сказав Арсен Клінчаєв у телефонній розмові з кореспондентами «Давления света».

 

У звязку з погрозами на адресу керівництва кінотеатру показ було перенесено в Українсько-канадський центр.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5002
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду