Андрій Куликов ще обговорює умови договору з ICTV

27 Червня 2007
4333
27 Червня 2007
18:34

Андрій Куликов ще обговорює умови договору з ICTV

4333
 Андрій Куликов ще обговорює умови договору з ICTV

Андрій Куликов ще не підписав контракт із телеканалом ICTV, за яким він стане ведучим програми «Свобода слова», але «принципове порозуміння» між сторонами вже є. Про це він розповів «Детектор медіа» 27 червня. 

 

«Зараз ми обговорюємо можливі умови підписання контракту, і це насправді ще тільки середина процесу. Тракти ще теж не завершено – навіть після підписання контракту вони необхідні, щоб підготуватися до виходу в ефір . Головне – що існує принципове порозуміння між керівництвом каналу і мною. До того ж, у мене є певні контрактні зобовязання перед нинішніми роботодавцями», – пояснив Андрій Куликов. Він каже, що сама пропозиція взагалі взяти участь у трактах стала для нього повною несподіванкою. Пан Куликов уже має власні ідеї щодо того, як має виглядати «Свобода слова», але програма – це «продукт дуже багатьох людей, які жили в проекті два роки, і вони, певно, мають свої думки, які треба врахувати». Андрій Куликов у цілому згоден із думкою режисера-постановника та автора формату «Свобода слова» Вірою Кричевською, що програму треба ввести в жорсткий хронометраж.

 

Нагадаємо, 26 червня Андрій Куликов отримав від каналу пропозицію. Раніше він разом із кількома іншими претендентами трактувався на роль ведучого «Свободи слова». Серед конкурентів пана Куликова називали Сергія Рахманіна, Марину Остапенко та гендиректора ICTV Олександра Богуцького.

 

Андрій Куликов – продюсер української служби Бі-Бі-Сі, експерт освітнього проекту «ЖОРНА», у минулому працював на Новому каналі, керував новинами на «1+1». Раніше його називали одним із головних претендентів на місце ведучого програми, яку 8 червня покинув Савік Шустер. Нагадаємо,  ведучим двох останніх випусків «Свободи слова» був Олександр Богуцький. Якщо програма 15 червня набрала дуже пристойні рейтинги (частка на 11% вища від середньої за сезон, незважаючи на загальне зниження кількості телеглядачів улітку), то 22 червня рейтинг становив 3,84%, частка – 15,95%, що є відчутно нижчими за середні показниками. Поки що «Свобода слова» пішла у відпустку, і дата виходу в ефір наступної програми ще не визначена.

 

Кіра Іванова, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4333
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду