Олександр Богуцький: Ім’я нового ведучого «Свободи слова» може бути оголошене наступного тижня

1 Червня 2007
4256
1 Червня 2007
18:45

Олександр Богуцький: Ім’я нового ведучого «Свободи слова» може бути оголошене наступного тижня

4256
 Олександр Богуцький: Ім’я нового ведучого «Свободи слова» може бути оголошене наступного тижня

Керівництво ICTV обдумує різні рішення щодо майбутнього програми «Свобода слова». Про це повідомив «Детектор медіа» генеральний директор каналу Олександр Богуцький. Нагадаємо, із власних джерел «ТК» стало відомо, що програма 8 червня може бути останньою, яку вестиме Савік Шустер.

 

«Оскільки політична криза стає перманетною, я особисто вважаю, що "Свобода слова" має продовжуватись. Інша справа, що ми живемо в демократичній країні, і, якщо Савік вирішить зосередитись на підготовці програм на іншому каналі – щасливої дороги», – сказав пан Богуцький.

 

На запитання, чи буде проект призупинений до початку нового сезону, чи виходитиме далі, Олександр Богуцький відповів: «Оскільки "Свобода слова" і після проголошення дати виборів, "нового-старого" генерального прокурора, нового скаду Центральної виборчої комісії та інших вкрай важливих рішень для країни матиме важливі теми для обговорення, звичайно, канікулів, скорше за все, не буде, або вони будуть дуже короткими».

 

Генеральний директор ICTV також повідомив, що імя нового ведучого «Свободи слова» може бути оголошене вже наступного тижня.

 

Нагадаємо, свої наміри прийняти пропозицію керівництва «Інтера» Савік Шустер підтвердив  на початку квітня. Тоді ж генеральний директор ICTV Олександр Богуцький заявив, що «Свобода слова» – власність каналу, й виходитиме далі з іншим ведучим. За інформацією «ТК», канал «Інтер» запропонував Савікові три проекти, серед яких – суспільно-політичне ток-шоу (закуплений за кордоном формат) та спортивна програма.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4256
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду