Савік Шустер працюватиме на ICTV лише до 9 червня?

1 Червня 2007
4231
1 Червня 2007
17:20

Савік Шустер працюватиме на ICTV лише до 9 червня?

4231
Савік Шустер працюватиме на ICTV лише до 9 червня?

8 червня «Свобода слова» на ICTV, можливо, востаннє вийде в ефір із ведучим Савіком Шустером. Як стало відомо «ТК» з достовірних джерел, Савік збирається покинути ICTV найближчим часом.

 

На прохання «ТК» підтвердити цю інформацію генеральний продюсер ICTV Михайло Павлов сказав: «Скажімо так: поки що інформації немає. Коли саме, залежить від нашої політичної кризи. Наступної п’ятниці (8 червня, - «ТК») «Свобода слова» буде».

 

Також «ТК» дізналась, що вже в червні «Свобода слова» може вийти з новим ведучим. «Це теж буде залежати від політичної кризи та деякиз технологічних моментів, - каже Михайло Павлов. – Я б не хотів зараз називати прізвищ – хочу, щоб залишалася інтрига». На каналі вже проведені тракти декількох кандидатів.

 

На запитання, чи залишиться на ICTV команда, яка зараз працює у проекті «Свобода слова», чи піде разом із Савіком Шустером на «Інтер», Михайло Павлов відповів: «Ми живемо у вільній країні, і кожна людина має право обирати свій шлях. Ми будемо вести з ними розмову, але це буде їхнє рішення. Звісно, ми зацікавлені в цій команді, бо ми в неї інвестували. Я вважаю, що персонал – це важливіший елемент у роботі, ніж «залізо».  Як продюсер цього формату, я можу сказати, що на форматі «Свободи слова» це не позначиться. На мій погляд, незамінних людей немає. Кожна людина, яка збирається звільнятись, за нашим трудовим законодавством, має два тижні відпрацювати, а потім може йти».

 

Нагадаємо, свої наміри прийняти пропозицію керівництва «Інтера» Савік Шустер підтвердив  на початку квітня. Тоді ж генеральний директор ICTV Олександр Богуцький заявив, що «Свобода слова» - власність каналу, й виходитиме далі з іншим ведучим. За інформацією «ТК», канал «Інтер» запропонував Савікові три проекти, серед яких – суспільно-політичне ток-шоу (закуплений за кордоном формат) та спортивна програма.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4231
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду