Роман Балаян розпочав зйомки нового художнього фільму «Обранець»

19 Квітня 2007
26050
19 Квітня 2007
10:28

Роман Балаян розпочав зйомки нового художнього фільму «Обранець»

26050
Роман Балаян розпочав зйомки нового художнього фільму «Обранець»

Український кінорежисер Роман Балаян розпочав зйомки нового художнього фільму «Обранець» за сценарієм Рустама Ібрагімбекова («Побачити Париж і вмерти», «Втомлені сонцем», «Сибірський цирульник», «Кочовик» тощо).

 

Головні ролі у фільмі виконують Олег Янковський та Оксана Акіньшина. Продюсером стрічки став Олег Кохан («Sota Cinema Group»), який продюсував останні фільми Кіри Муратової «Два в одному» і «Лялька». За словами Олега Янковського, «Обранець» - «фільм про свободу і вічність людини».

 

Початок зйомок збігся із 66-ою річницею відомого режисера.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26050
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду