На міжнародному фестивалі фантастичних фільмів у Брюсселі оголошено переможців

18 Квітня 2007
16466
18 Квітня 2007
14:19

На міжнародному фестивалі фантастичних фільмів у Брюсселі оголошено переможців

16466
На міжнародному фестивалі фантастичних фільмів у Брюсселі оголошено переможців

У Брюсселі оголошені переможці ювілейного 25-го міжнародного фестивалю фантастичних фільмів (BIFFF). Головну нагороду – Золотого ворона – одержав фільм «Примара» (The Ghost), знятий режисером з Південної Кореї Бонгом Джун Хо.

Дві інших нагороди – Срібні ворони – дісталися його співвітчизнику Чо Донг Хо за стрічку «Неспокійний» (The Restless) та кінорежисеру з Нової Зеландії Джонатануі Кінгу за фільм «Чорна вівця» (Вlack Sheep).

Приз глядацьких симпатій брюссельського фестивалю, який проходив з 5 по 17 квітня, дістався стрічці Посмертна записка (Death Note) японського кінематографіста Шусуке Канеко.

Усього в програму BIFFF було внесено близько ста фільмів, знятих режисерами з Європи, Америки, Азії та Океанії.

Жоден із представлених на BIFFF російських фільмів нагород не удостоївся.

У нинішньому році їх було три – «Денний дозор» Тимура Бекмамбетова, «Мечоносець» Філіпа Янковського та «Бридкі лебеді» Костянтина Лопушанського.

У 2005 році Срібного ворона BIFFF, значну частину програми якого традиційно займають фільми жахів, одержала стрічка Бекмамбетова «Нічний дозор».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16466
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду