Наталія Катеринчук стала головним редактором каналу «Сіті»

4 Квітня 2007
4298
4 Квітня 2007
17:28

Наталія Катеринчук стала головним редактором каналу «Сіті»

4298
Наталія Катеринчук стала головним редактором каналу «Сіті»

Наталія Катеринчук очолила інформаційну службу каналу «Сіті». Про це повідомила «РеклаМастеру» генеральний директор каналу Світлана Коротенко.

 

«На телеканале предполагаются  кадровые изменения. К нам пришла очень сильная личность — Наталья Катеринчук. Она будет возглавлять информационно-новостной департамент телеканала. Наталья работает уже с 3 числа.  Естественно предполагаются изменения в информаационной службе. У нас появятся новые люди», - сказала пані Коротенко, коментуючи кадрові зміни на каналі.

 

Нагадаємо, у 2004-2006 роках Наталія Катеринчук була шеф-редактором новин каналу НТН. У листопаді 2006 року вона покинула цю посаду, аргументувавши це тим, що «погляди на перспективи розвитку каналу не збігаються із поглядами власників». Наталії Катеринчук не подобались тенденції перетворення НТН з інформаційного каналу та розважальний.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4298
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду