За участь у «Євробаченні» позмагаються Данилко, Козловський і Власова

13 Лютого 2007
9046
13 Лютого 2007
15:02

За участь у «Євробаченні» позмагаються Данилко, Козловський і Власова

9046
За участь у «Євробаченні» позмагаються Данилко, Козловський і Власова

13 лютого об 11:00 в прес-центрі Першого Національного відбулася прес-конференція на тему: «Участь України у міжнародному конкурсі «Євробачення-2007». У ній взяли участь президент національної телекомпанії України Віталій Докаленко, директор творчого обєднання музичних і розважальних програм НТКУ Олена Мозкова і заступник директора ТО музичних і розважальних програм НТКУ Олена Загороднюк.

 

На сьогодні до НТКУ подано 18 заявок від потеційних учасників «Євробачення-2007». З них було відібрано 8 виконавців. Серед них: Андрій Данилко, гурт «Авіатор», гурт «не Ангели», Євгенія Власова, Віталій Козловський. Представника від України будуть обирати телеглядачі Першого Національного шляхом інтерактивного голосування під час прямої трансляції концерту, що відбудеться 9 березня, а також журі. При цьому президент НТКУ Віталій Докаленко наголосив, що перевага буде надана рішенню журі.

 

Окрім пісенного конкурсу, цього року Україна вперше візьме участь у танцювальному «Євробаченні-2007» та вдруге – у дитячому пісенному конкурсі «Євробачення».

 

Директор творчого обєднання музичних і розважальних програм НТКУ Олена Мозгова поділилася своїм рецептом перемоги: «Перш за все, треба думати про те, як це буде виглядати, а не лише про пісню. Кожен з них повинен зробити ШОУ! І я думаю, якщо вони докладуть зусиль, кожен з них зможе гідно представити Україну. Ми сподівалися не робити відбір, а зробити вибір з тих заявок і просто вибрати людину, щоб вона їхала представляти Україну. Але зацікавленість конкурсом така, що подано 18 заявок, і 8 з них – від людей, які можуть достойно представляти Україну на конкурсі. Це справді яскрава подія для України і один із найрейтинговіших продуктів для Національної телекомпанії».

 

На запитання щодо того, чиї шанси потрапити на «Євробачення» від України є найвищими, Олена Мозгова відповіла: «Думаю, що основна боротьба відбудеться між Власовою, Козловським та Данилком. Проте це шоу -  трапитися може будь-що».

 

Фінальний концерт «Євробачення-2007» відбудеться 12 травня у місті Гельсінки(Фінляндія)  та транслюватиметься у прямому ефірі на Першому Національному.

 

Олена Балацанова, Юрій Лукяненко, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9046
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду