Президент призначив Тетяну Мокріді членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення

7 Лютого 2007
25697
7 Лютого 2007
15:35

Президент призначив Тетяну Мокріді членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення

25697
 Президент призначив Тетяну Мокріді членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення

Президент призначив Тетяну Мокріді членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Відповідний Указ №97/2007 опублікований на сайті Президента.

 

Іншим Указом Президент звільнив члена Нацради Юрія Сторожука, задовольнивши його прохання про відставку.

Тетяна Мокріді до сьогодні працювала головою інформаційного департаменту партії  Народний Союз «Наша Україна», є членом політради партії.

 

На прохання «Детектор медіа» прокоментувати причини подання ним заяви про відставку Юрій Сторожук перепитав, яким числом підписаний відповідний указ Президента, а потім повідомив, що поки що не готовий «це коментувати». Причому склалося враження, що Юрій Анатолійович вперше почув про своє звільнення саме від «ТК» – зокрема, тому що під час цієї короткої розмови він поставив зустрічне запитання: «Там один указ лише?»...

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25697
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду