У Києві створено всеукраїнську громадську організацію «Експерти України»

14:28,
29 Січня 2007
4808

У Києві створено всеукраїнську громадську організацію «Експерти України»

14:28,
29 Січня 2007
4808
У Києві створено всеукраїнську громадську організацію «Експерти України»

27 січня у Києві відбулися установчі збори Всеукраїнської громадської організації „Експерти України”, яка ставить мету консолідувати експертне середовище та розгорнути проектно-аналітичну роботу для вирішення соціально-економічних проблем України. Президентом ВГО „Експерти України” було обрано Президента НаУКМА В’ячеслава Брюховецького.

Виступаючи перед делегатами з 18-ти областей України, а також науковцями, представниками освітніх та аналітичних закладів, В’ячеслав Брюховецький наголосив на відсутності цілісної стратегії розвитку держави й суспільства, яка стала поштовхом до створення організації. „Створення організації – не просто забаганка чи виплід кабінетних міркувань. Є дуже багато питань, відповідей на які ні влада, ні окремі політичні сили дати не можуть”, - заявив Брюховецький. Він також поообіцяв, що нова всеукраїнська організація, яка вже має осередки у 20-ти областях України, не працюватиме на якусь політичну силу, а проводитиме серйозну аналітичну роботу й об’єднуватиме експертів різних галузей з різними політичними поглядами.

Делегати установчих зборів висловили намір не лише аналізувати проблеми й розробляти стратегічні проекти, а й надавати експертний супровід виробленнню державної політики та брати активну участь у її подальшому втіленні.

Для вирішення поставлених завдань „Експерти України” співпрацюватимуть як з державними органами, так і з представниками інших громадських організацій та аналітичних центрів. Організація також буде взаємодіяти з усіма без винятку політичними силами, залишаючись при цьому незалежною від будь-якої з них.

Після проходження організацією реєстрації у Міністерстві юстиції відбудеться конференція, на якій офіційно буде вироблено стратегію та ухвалено програму. Захід планується провести у березні цього року.

Контакти:

м. Київ,

вул.Костьольна 4, оф. 8

тел. (044) 494-24-61

факс (044) 494-24-62

www.experts.in.ua

e-mail info@experts.net.ua

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду