Програму «Перша експедиція» на «Інтері» закривають?

24 Січня 2007
16641
24 Січня 2007
18:21

Програму «Перша експедиція» на «Інтері» закривають?

16641
Програму «Перша експедиція» на «Інтері» закривають?

Керівництво каналу «Інтер» має намір закрити програму «Перша експедиція». За словами одного з журналістів, що працює у цій програмі, сьогодні колективу повідомили, що наступного тижня «Перша експедиція» вже не вийде в ефір, оскільки з 1 лютого дія контракту каналу «Інтер» із компанією «Мелорама» на виробництво цієї програми припиняється. Другий співробітник програми розповів «ТК», що «розмови про закриття програми ведуться, відколи на каналі змінилось керівництво».

 

Керівник прес-служби «Інтера» Ольга Балабан не підтвердила і не спростувала це повідомлення: «У мене  немає такої інформації».

 

Як стало відомо «ТК», завтра відбудеться зустріч керівника проекту «Перша експедиція» Володимира Мельниченка з генпродюсером каналу «Інтер» Ганною Безлюдною, на якій має вирішитись доля «Першої експедиції». Колектив програми сподівається, що програму вдасться відстояти в тому форматі, в якому вона виходить зараз.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16641
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду