У програмі «ТСН» («1+1») можуть відбутись великі зміни

19 Січня 2007
17058
19 Січня 2007
12:54

У програмі «ТСН» («1+1») можуть відбутись великі зміни

17058
 У програмі «ТСН» («1+1») можуть відбутись великі зміни

Як стало відомо «Детектор медіа» з джерел на каналі «1+1», 19 січня увечері (після випуску ТСН о 19.30) відбудеться нарада, на якій, можливо, буде оголошено про кадрові зміни в інформаційній службі. Зокрема, це стосується перестановки ведучих випусків новин «ТСН» та недільної підсумкової програми «ТСН. Підсумки».

 

Можливо, програму «ТСН. Підсумки» вестимуть удвох Олесь Терещенко та Наталія Мосейчук. Олесь Терещенко у телефонній розмові з «ТК» не підтвердив, але й не спростував цю інформацію. За наявною в «ТК» інформацією,  «посилення» «ТСН. Підсумків» Наталією Мосейчук – наслідок того, що  власники каналу не зовсім задоволені рейтингами та стилем ведення програми Олеся Терещенка.

 

Наталія Мосейчук підтвердила «ТК», що відбувся «один тракт на психологічну сумісність», але поки що невідомо, чи вестиме вона програму з Олесем Терещенком, і якщо так, то коли саме. Запрошення на вечірню нараду Наталія не отримувала.

 

Віталій Гайдукевич та Ілона Довгань, які на початку січня покинули канал НТН, вестимуть, відповідно, денні й нічні випуски новин «ТСН». Ані Віталій, ані Ілона не підтвердили і не спростували свій перехід на «1+1». За словами Віталія Гайдукевича, він «розглядає пропозиції, які надходять щодня». Ілона Довгань «на сьогодні не може коментувати цю інформацію». Тим часом, на каналі про прихід Віталія та Ілони говорять, як про доконаний факт.

 

Також, можливо, буде оголошено про призначення керівником відділу випускових редакторів і ведучих  Миколи Недопитанського. Як удалося зясувати «ТК», Недопитанський – викладач Інституту журналістики КНУ імені Шевченка, доцент кафедри періодичної преси, заслужений журналіст України. Раніше він був радником генерального продюсера каналу «1+1».  За словами джерела на каналі, фактично його посада відповідатиме колишній посаді шеф-редактора, однак конкретних розяснень ще не було, адже керівництво каналу донедавна перебувало у відпустці. Як стало відомо «ТК», Недопитанський виконує ці обов'язки з кінця 2006 року. Водночас, невідомо, які обов'язки виконуватиме Олена Несміян. Вона категорично відмовилась давати «Детектор медіа» будь-які коментарі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17058
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду