«Інтер» підтвердив призначення Антона Нікітіна та інших колишніх працівників К1

16 Січня 2007
16331
16 Січня 2007
16:24

«Інтер» підтвердив призначення Антона Нікітіна та інших колишніх працівників К1

16331
 «Інтер» підтвердив призначення Антона Нікітіна та інших колишніх працівників К1

«ТК» вже повідомляла про ймовірний перехід на «Інтер» команди з К1. Щойно прес-служба каналу «Інтер» підтвердила призначення головним редактором інформаційно-аналітичної служби каналу Антона Нікітіна. Раніше він очолював інформаційно-аналітичний відділ К1 і був головним редактором каналу.

 

Разом з Антоном Нікітіним на канал прийшла команда журналістів: Анжеліка Руденко та Євген Самойленко (випускові редактори), Роман Вінтонів, Дмитро Драбик, Леся Вакулюк, Наталія Гуменюк, Олена Єлагіна, Андрій Сайчук.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», вже вчора Антон Нікітін розпочав виконання обов’язків керівника інформаційно-аналітичної служби, зокрема, відсторонивши Володимира Павлюка та Олега Величка від створення програми «Подробиці тижня».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16331
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду