Ганна Безлюдна забере з К1 на «Інтер» Ілларіона Павлюка та інших

13 Січня 2007
5686
13 Січня 2007
18:38

Ганна Безлюдна забере з К1 на «Інтер» Ілларіона Павлюка та інших

5686
 Ганна Безлюдна забере з К1 на «Інтер» Ілларіона Павлюка та інших

Як стало відомо «Детектор медіа», найближчим часом офіційне запрошення працювати на каналі «Інтер» отримають близько десяти працівників каналу К1. Серед них – шеф-редактор Ілларіон Павлюк, головний редактор Антон Нікітін, головний режисер Ірина Іонова, випусковий редактор Анжела Руденко, а також декілька журналістів служби новин. Ймовірно, частина їх почне роботу на новому місці вже з понеділка, 15 січня, тоді ж має відбутись представлення. Поки  що ті з перелічених осіб, із ким нам удалося зв'язатись, воліють не давати коментарів.  

 

За неофіційною інформацією, Антон Нікітін очолить інформаційно-аналітичну службу каналу (до початку 2007 року цю посаду обіймав Максим Карижський),  Ірина Іонова стане головним режисером каналу «Інтер», а Сергій Лук'янець - головним оператором (обоє мали такі самі посади на К1). Яку саме посаду обійматиме Ілларіон Павлюк, поки що невідомо.

 

Колишній арт-директор К1 Євген Санніков, як повідомляла «ТК», вже працює на посаді арт-директора каналу «Інтер».

 

Ілларіон Павлюк працював у інформаційно-аналітичній службі «Інтера» у 2001-2005 роках. Антон Нікітін починав свою телевізійну карєру в телевізійному агентстві «Профі ТБ», заснованому Ганною Безлюдною після того, як у 2001 році вона разом із своєю командою залишила канал «Інтер». Сергій Лук'янець працював провідним оператором  «Інтер» у 1998-99 та 2002-2004 роках. Ірина Іонова з 1997 року й донедавна працювала режисером на каналі  «1+1» .

 

Нагадаємо, з 10 січня колишній головний продюсер каналів К1 і К2 Ганна Безлюдна працює генеральним продюсером каналу «Інтер». За її власними словами, її запросив на канал особисто власник 61% акцій та колишній голова Наглядової ради Валерій Хорошковський.

 

Місце Ганни Безлюдної на К1 і К2 посів Андрій Долгопятов, який, як повідомило «ТК» джерело на каналі, є бізнесменом і раніше у телебаченні не працював.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5686
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду