В Донецький області створено єдиний веб-портал неурядових організацій

16:17,
20 Грудня 2006
6743

В Донецький області створено єдиний веб-портал неурядових організацій

16:17,
20 Грудня 2006
6743
В Донецький області створено єдиний веб-портал неурядових організацій

Сьогодні було офіційно повідомлено про відкриття "порталу громадянського суспільства" www.ngo.donetsk.ua.
Як стверджує редакція, портал створено задля висвітлення діяльності третього сектору Донецького регіону. Безпосередньою метою ресурсу названо сприяння становленню громадянського суспільства та розвитку третього сектору через надання неурядовим організаціям Донецького регіону широких інформаційних можливостей. www.ngo.donetsk.ua задумано як єдиний електронний інформаційний портал саме для громадських організацій.

Редакція порталу закликала до партнерства неурядові організації всіх рівнів, органи державної влади та місцевого самоврядування.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду