«У Леоніда Мазора закінчується контракт з «Інтером» 1 січня 2007 року», - піар-служба телеканалу

15 Грудня 2006
18834
15 Грудня 2006
16:20

«У Леоніда Мазора закінчується контракт з «Інтером» 1 січня 2007 року», - піар-служба телеканалу

18834
«У Леоніда Мазора закінчується контракт з «Інтером» 1 січня 2007 року», - піар-служба телеканалу

Як ми вже повідомляли, «Детектор медіа» з неофіційних джерел стало відомо, що голова правління каналу «Інтер»  Сергій Старицький та генеральний продюсер Леонід Мазор начебто пішли у відпустку з подальшим звільненням.

 

Піар-директор каналу «Інтер» Вікторія Рубан повідомила «ТК», що наразі Мазор та Старицький перебувають у відпустці. За її словами, у Леоніда Мазора 1 січня 2007 закінчується контракт з «Інтером», тому він після повернення з відпустки розглядатиме різні можливості своєї подальшої роботи, серед яких є й повернення у «Амедіа». Можливе звільнення Сергія Старицького  пані Рубан коментувати відмовилась.

 

«ТК» звернулась по коментар щодо можливого звільнення Мазора та Старицького  до колишнього голови правління каналу «Інтер», генерального продюсера компанії «Стар Медіа» Владислава Ряшина. «Наскільки я знаю, - сказав Ряшин, -  офіційної інформації про це ще немає, а чутки коментувати не дуже етично. Те, що будь-які кадрові зміни в топ-менеджменті «Інтера» можуть відбутися, це зрозуміло, оскільки результати року на каналі не дуже задовільні для акціонерів. Відбулось зниження частки по аудиторії 18+, а очікуваного зростання по  аудиторії 14-49 не відбулося».

 

Виконавчий продюсер «Інтера» Єгор Бенкендорф підтвердив «Детектор медіа», що Мазор і Старицький пішли у відпустку на різдвяні канікули, «...но это совсем не означает, что их ожидает в дальнейшем увольнение.  Однако 1 января у Генерального продюсера Леонида Мазора заканчивается контракт, и он рассматривает предложения. Отпуск - это не повод для увольнения. Я тоже ухожу в отпуск с 28 декабря по 15 января».

 

Власне, «ТК» вже наводила думки й інших експертів, які бажають залишатися неназваними,  щодо того, що  причиною змін у менеджменті «Інтера», якщо вони дійсно відбудуться,  можуть бути не зовсім вдалі показники  каналу у 2006 році. Хоча інші  експерти натякають також на те, що у Валерія Хорошковського, голови Наглядової ради   АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація»,  начебто, зараз  погіршилися стосунки з  московською A.Media Group, особисто з  Олександром Акоповим. Нагадаємо, що Акопова  весною цього року було призначено радником Валерія Хорошковського з питань стратегічного розвитку каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18834
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду