Переможцями проекту «Зірковий дует» на «Інтері» стали Наталя Могилевська та Ігор Кондратюк

9 Грудня 2006
21175
9 Грудня 2006
14:06

Переможцями проекту «Зірковий дует» на «Інтері» стали Наталя Могилевська та Ігор Кондратюк

21175
Переможцями проекту «Зірковий дует» на «Інтері»  стали Наталя Могилевська та Ігор Кондратюк

Вчора відбувся фінал проекту «Зірковий дует», який телеканал «Інтер» розпочав 6 жовтня.  Спочатку в фіналі змагалися три пари – переможці  півфіналів: Володимир Гришко та Володимир Данілець,  Кузьма Скрябін та Неллі Уварова, Наталія Могилевська та  Ігор Кондратюк. Після виконання ними по одній пісні журі фіналу  назвало пару, яка мала покинути конкурс. Цією парою стали  Володимир Гришко та Володимир Данілець. Далі було оголошено 10 хвилин для голосування глядачів, які й мали визначити  пару-переможця  конкурсу. Доки йшло голосування, глядачі надали можливвість згадати виступи всіх учасників шоу, а також було продемонстровано репортаж з дитячого відділення  лікарні для онкохворих, куди були передані кошти від SMS-повідомлень, що надійшли протягом всього проекту. Лікарі кліники повідомили, що за ці кошти будуть придбані два дуже дорогих та потрібних маленьким пацієнтам препарати, а кілька учасників проекту – серед яких були  Ігор Кондратюк, Влада Литовченко – подарували дітям подарунки від телеканалу «Інтер».  

 

По закінченні голосування  ведучі щоу – а до ди-джея Паши у фіналі знову приєдналася і Маша Єфросиніна – оголосили переможців. З результатом 53% глядацьких голосів вийшли вперед Наталя Могилевська та Ігор Кондратюк. Першими  переможців поздоровили їхні конкуренти – Кузьма Скрябін ти Неллі Уварова, які, відповідно, набрали 46%.  

 

Взагалі, на відміну від фіналу «Танців з зірками»,  де боротьба набула  серьойзного  психологічного, майже спортивного,   накалу, до відчутного психологічного протистояння між  учасниками  та їхніми  фанами, фінал «Зіркового дуету» пройшов  під девізом «перемогла дружба», а «наше шоу – то всього лише яскрава  гра», як підкреслив Кузьма… Тож  все вийшло меньш пафосно, ніж на «плюсах», але  більш  тепло, доброзичливо. 

 

Шкода лише, що не була названа сума коштів, які були передані лікарні, а також не була названа кількість голосів, яка надійшла за обидві пари-фіналісти протягом всього проекту, а також протягом останніх вирішальних 10 хвилин.  

 

Втім, хоча «Зірковий дует» не набув такого резонансу, як «Танці з зірками», все ж таки можна поздоровити і телеканал «Інтер» з  реалізацією яскравого та якісного шоу, яке, до того ж, набуло наприкінці і значного гуманітарного, соціально-значимого наголосу.  

 

 «Детектор медіа»  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21175
Теги:
Читайте також
22.12.2009 13:25
Наталія Данькова
26 851
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду