«Сундук мертвеца» установил в США рекорд продаж на DVD

7 Грудня 2006
24137
7 Грудня 2006
12:04

«Сундук мертвеца» установил в США рекорд продаж на DVD

24137
«Сундук мертвеца» установил в США рекорд продаж на DVD

Количество копий фильма "Пираты Карибского моря. Сундук мертвеца", проданных в первый день после поступления DVD дисков в американские магазины, превысило пять миллионов экземпляров. Такое заявление сделал президент компании Buena Vista Worldwide Боб Чапек, сообщает Reuters.

Столь впечатляющие результаты вселяют в руководство компании уверенность, что "Сундук мертвеца" потеснит с первого места в списке самых продаваемых DVD изданий своего предшественника - фильм "Пираты Карибского моря. Проклятье "Черной жемчужины"". Всего было продано 16 миллионов DVD-копий этой картины.

Напомним, что мировые кассовые сборы "Сундука мертвеца" превысили миллиард долларов, что позволило занять фильму третье место в списке самых кассовых картин в истории.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24137
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду