Сьогодні Нацрада розглянула 37 питань та затвердила склад робочої групи для підготовки звіту за 2006 р.

6 Грудня 2006
18564
6 Грудня 2006
16:16

Сьогодні Нацрада розглянула 37 питань та затвердила склад робочої групи для підготовки звіту за 2006 р.

18564
Сьогодні Нацрада розглянула 37 питань та затвердила склад робочої групи для підготовки звіту за 2006 р.
На черговому засіданні Національна рада розглянула 37 питань, переважна більшість яких стосувалася видачі та переоформлення ліцензій телерадіоорганізацій.
Окремими рішеннями затверджено перелік програм, які є обов’язковими для включення до складу універсальної програмної послуги в населених пунктах Волинської та Запорізької областей.
Розглянувши та обговоривши результати перевірок ТРО, у зв’язку з допущеними порушеннями чинного законодавства та умов ліцензії, Національна рада оголосила попередження АТ „Онікс”, м. Харків.
На засіданні також було затверджено склад робочої групи з підготовки Звіту Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за 2006 рік та затверджено склади кількох комісій, зокрема: для прийняття результатів науково-дослідних робіт щодо впровадження першого етапу цифрового мовлення в Україні; для прийняття результатів науково-дослідної роботи „Розробка проектів впровадження першого етапу цифрового мовлення у Київській, Луганській, Закарпатській областях та АР Крим”; для прийняття результатів роботи із розробки програмного забезпечення автоматизованого моніторингу цифрового мовлення та доустаткування моніторингового центру Національної ради спеціальним обладнанням.
З нагоди 10-ї річниці Дитячого телевізійного агентства (м. Хмельницький) прийнято рішення про нагородження цього колективу Почесною грамотою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18564
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду