Володимир Ар'єв: «Безкоштовний показ документального фільму «Гріх» протягом 4 днів зібрав близько 2000 людей»

5 Грудня 2006
11063
5 Грудня 2006
16:19

Володимир Ар'єв: «Безкоштовний показ документального фільму «Гріх» протягом 4 днів зібрав близько 2000 людей»

11063
Володимир Ар'єв: «Безкоштовний показ документального фільму «Гріх» протягом 4 днів зібрав близько 2000 людей»
Напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, Продюсерський центр «Закрита зона» спільно з мережею “Кінопалац” за підтримки Міністерства освіти і науки України і Міжнародного благодійного фонду “Україна 3000” провели безкоштовний показ документального фільму “Гріх”. "Детектор медіа" розповідала про прем'єру, що відбулась у київському "Кінопалаці". Ця стрічка демонструвалася в рамках масштабної соціально-інформативної акції у найбільших містах України, і мала на меті привернути увагу молоді до такої страшної проблеми як СНІД. 

Безкоштовний показ документального фільму “Гріх” тривав з 28 листопада до 1 грудня (включно) у чотирьох найбільших містах України: Київ, Донецьк, Харків та Львів. В основу документального фільму були покладені історії трьох людей, які мають ВІЛ-позитивний статус. За цей час його встигли подивитися близько 2000 людей.

Головна сюжетна лінія вибудувана навколо однієї сім’ї з Феодосії, де головна героїня фільму – маленька дівчинка має ВІЛ-позитивний статус, який вона успадкувала від матері.
Після презентації документального фільму “Гріх”, який пройшов 27 листопада в Києві, продюсер Володимир АР'ЄВ оголосив про благодійний збір коштів для головної героїні фільму. В холі кінотеатру “Кінопалац” була встановлена скринька для пожертв. В цілому організаторам показу вдалося зібрати близько 11 тисяч гривен. На сьогодні ці кошти вже передані в родину головної героїні.
“Це наш перший досвід організації подібних показів. Ми дуже вдячні нашим партнерам – мережі кінотеатрів “Кінопалац”, Міністерству освіти і науки України, Міжнародному благодійному фонду “Україна 3000”, які підтримали такий важливий соціальний проект. Також ми вдячні усім нашим глядачам, які не залишились байдужими. Ми сподіваємося, що наші наступні проекти зайдуть підтримку в українському суспільстві і будуть приносити реальну допомогу людям, як у випадку із головною героїнею цього фільму”, - заявив продюсер фільму Володимир Ар'єв.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11063
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду