Балога назвав відкликання Юрієм Поляченком заяви про звільнення «кон’юнктурщиною»

27 Листопада 2006
3436
27 Листопада 2006
19:57

Балога назвав відкликання Юрієм Поляченком заяви про звільнення «кон’юнктурщиною»

3436
Балога назвав відкликання Юрієм Поляченком заяви про звільнення «кон’юнктурщиною»

Голова Секретаріату Президента України Віктор Балога зробив заяву для преси, у якій піддав жорсткій критиці рішення міністра охорони здоров’я Юрія Поляченка відкликати свою заяву про звільнення. Цей крок Віктор Балога визначив як «конюнктурщина».

 

«Таким кроком пан Поляченко знехтував нормами політичної відповідальності та продемонстрував відверту зневагу до позиції тієї політичної сили, яка делегувала його в уряд Віктора Януковича», - йдеться в заяві. – «Міністр досить довго всіляко чіплявся за посаду, відшукував різноманітні способи вберегти під собою зручне крісло – тобто з авторитетного політика поступово перетворився на такого собі політичного комбінатора з чітким особистим мотивом. Зрештою, він втратив підтримку Президента України і, сподіваюся, своє ставлення до рішення пана Поляченка офіційно оголосить партія «Наша Україна».

 

Водночас, Віктор Балога не розуміє, чому Кабінет Міністрів зволікає з поданням на звільнення Міністра молоді та спорту Юрія Павленка.

 

Про відкликання заяви про звільнення Юрієм Поляченком стало відомо сьогодні на прес-конференції першого віце-спікера Адама Мартинюка. Мартинюк також заявив про те, що 28 листопада, ймовірно, Верховна Рада розгляне питання про відставку Юрія Павленка.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3436
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду