В Карпатському регіоні відкрито офіс секретаріату представників Нацради

27 Листопада 2006
26574
27 Листопада 2006
13:25

В Карпатському регіоні відкрито офіс секретаріату представників Нацради

26574
В Карпатському регіоні відкрито офіс секретаріату представників Нацради
23 – 25 листопада з метою вивчення ситуації щодо діяльності телерадіоорганізацій та ознайомлення з проблемами і особливостями місцевого мовлення у Львівській області, у містах Дрогобич і Трускавець, перебувала делегація Національної ради у складі голови Національної ради Віталія Шевченка, заступника голови Національної ради Ігоря Куруса і керівника апарату Національної ради Сергія Крушановського.
Про це повідомляє прес-служба Нацради.
Під час візиту відбулася зустріч з міським головою Дрогобича Миколою Гуком та нарада з представниками ЗМІ Карпатського регіону на тему: „Стан та перспективи розвитку телерадіоінформаційного простору регіону”. 
Крім того, після наради В. Шевченко, І. Курус та С.Крушановський провели прес-конференцію, на якій ознайомили журналістів і всіх присутніх із завданнями, які стоять перед секретаріатами Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, що створені з метою здійснення моніторингів та контролю за дотриманням місцевими ТРО чинного законодавства та умов ліцензій.
Цього ж дня пройшла презентація офісу секретаріату представників Карпатського регіону.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26574
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду