Віталій Шевченко звернувся до кримських чиновників з листом стосовно ситуації з «Транс-М-радіо»

27 Листопада 2006
30502
27 Листопада 2006
11:45

Віталій Шевченко звернувся до кримських чиновників з листом стосовно ситуації з «Транс-М-радіо»

30502
Віталій Шевченко звернувся до кримських чиновників з листом стосовно ситуації з «Транс-М-радіо»

"Детектор медіа" отримала відкритий лист голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Віталія Шевченка, адресований Голові Верховної Ради АРК А.Гриценку, депутатам Верховної Ради АРК та засобам масової інформації. Лист стосується "політичних спекуляцій довкола сімферопольської радіокомпанії «Студія «Артекс» («Транс-М-радіо») та інших проблем розвитку інформаційного простору Криму".

У листі, зокрема, стверджується, що «Транс-М-радіо», намагаючись заручитися підтримкою громадськості, поширює в ефірі неправдиву інформацію стосовно конфлікту з Нацрадою. В.Шевченко наголошує, що суть не в мові передач «Транс-М-радіо», а в порушенні останнім умов ліцензії та норм законодавства. Крім того, зазначається, що, йдучи назустріч кримським мовникам, Нацрада дозволяла всім бажаючим відводити половину часу на мовлення недержавною мовою.

Повний текст листа можна знайти тут

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30502
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду