«Дело»: Наталія Катеринчук звільнилась через запровадження «темників»

23 Листопада 2006
5754
23 Листопада 2006
19:32

«Дело»: Наталія Катеринчук звільнилась через запровадження «темників»

5754
«Дело»: Наталія Катеринчук звільнилась через запровадження «темників»

 Головний редактор каналу Наталія Катеринчук подала заяву про звільнення у звязку з відновленням «темників» на каналі. Про це повідомляє сайт Медіа-профспілки з посиланням на газету «Дело».

 

«Поки я працювала, намагалась, аби цього не могло бути в принципі. Але, коли я була у відпустці, якісь рухи мали місце», - сказала «Делу» Наталія Катеринчук. За її словами, нещодавно на канал прийшов такий собі Олександр Пилипець, що представився «людиною від засновників». Співробітники НТН стверджують, що Пилипець почав утручатися у редакційну політику, даючи журналістам указівки, як висвітлювати ті чи інші події. Детальніше про цю історію зі слів джерела на каналі читайте у статті «ТК».

 

Представники каналу відмовились коментувати ситуацію газеті «Дело», пославшись на те, що генеральний директор НТН Олександр Ілляшенко «вже сказав, що на каналі все гаразд».

 

«Дело»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5754
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду