Київрада звільнила чотирьох керівників комунальних ЗМІ

28 Вересня 2006
6695
28 Вересня 2006
14:58

Київрада звільнила чотирьох керівників комунальних ЗМІ

6695
Київрада звільнила чотирьох керівників комунальних ЗМІ

Як повідомляла «Детектор медіа», 28 вересня на порядку денному Київської міської ради стояло питання про звільнення керівників комунальних ЗМІ, підпорядкованих Київраді. Сьогодні на засіданні депутати прийняли рішення про звільнення чотирьох керівників.

 

Зокрема, звільнено головного редактора газети «Вечірній Київ» Олександра Балабка, головного редактора газети «Українська столиця» Олександра Зайця, головного редактора газети Київської міської ради «Хрещатик» Геннадія Кіріндясова та директора комунального підприємства «Радіостанція «Голос Києва» Олександра Кривошеєнка. Останній, на відміну від інших звільнених керівників, залишився виконувачем обов’язків директора. Микита Бєльський, чиє прізвище також фігурувало у документі, залишився виконувачем обов’язків директора ТРК «Київ».

 

Відбір кандидатів на заміщення вакантних посад керівників комунальних ЗМІ буде проведений найближчим часом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду