Депутат ВР Поживанов подал в суд на интернет-издание «Новый регион»

27 Вересня 2006
39718
27 Вересня 2006
16:31

Депутат ВР Поживанов подал в суд на интернет-издание «Новый регион»

39718
Депутат ВР Поживанов подал в суд на интернет-издание «Новый регион»

Депутат Верховной Рады Михаил Поживанов (фракция блока «Наша Украина») подал 27 сентября в Шевченковский районный суд Киева на интернет-издание «Новый регион» иск за распространение недостоверной информации относительно его высказываний об аварии на шахте им. Засядько и потребовал извиниться перед ним.

Поживанов сообщил о том, что не выставил к средству массовой информации денежных претензий по компенсации морального ущерба, хотя вред был нанесен.

Поживанов заявил, что «Новый регион» передал его слова неправильно.

Он также сообщил о том, что намерен выступить в Раде 3 октября и разъяснить ситуацию, чего он не мог сделать в день публикации недостоверных, по его словам, материалов, поскольку его не было в Киеве.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
39718
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду