Телеглядацька асоціація батьків України обурена експертним висновком з приводу синхрону Параски Королюк

27 Вересня 2006
12414
27 Вересня 2006
12:17

Телеглядацька асоціація батьків України обурена експертним висновком з приводу синхрону Параски Королюк

12414
Телеглядацька асоціація батьків України обурена експертним висновком з приводу синхрону Параски Королюк
Скандал із ксенофобськими висловлюваннями кавалера ордену Княгині Ольги Параски Королюк, який "Детектор медіа" висвітлювала наприкінці липня, став підставою для запиту Телеглядацької асоціації батьків України до Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення, яка скерувала документ із відповідними вказівками до Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі.

22 вересня, як повідомляє Телеглядацька асоціація, на її адресу надійшов експертний висновок, підписаний виконувачем обов'язків голови комісії Бойком М.І. Ось його текст:

«Матеріали новин телеканалів «СТБ» та «1+1» від 28 липня 2006р надіслані Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення не містять порушень Закону України «Про захист суспільної моралі»

Експертний висновок №228 лист від 22.09.2006 року №344
За підписом Бойко М.І.

Обурена цим висновком, Всеукраїнська громадська організація «Телеглядацька асоціація батьків України» 27 вересня звернулась до журналістів та громадськості, до Президента України Ющенка .А., Прем’єр міністра України Януковича В.Ф., Народних депутатів України, Голови СБУ, Міністра внутрішніх справ України з вимогою вжити заходів по припиненню діяльності та ліквідації державного органу, який, на думку представників асоціації, не впорався із поставленими перед ним законом завданнями – Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, та ініціації розслідування діяльності нелегітимного керівництва цієї комісії під головуванням Сумської Н.В. та Бойко М.І.
 
Детальніше - на сайті "Телеглядацької асоціації батьків України".
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12414
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду