23 вересня фінал відбіркового конкурсу «Дитяче Євробачення-2006»

22 Вересня 2006
8941
22 Вересня 2006
15:33

23 вересня фінал відбіркового конкурсу «Дитяче Євробачення-2006»

8941
 23 вересня фінал відбіркового конкурсу «Дитяче Євробачення-2006»

23 вересня 2006 року в Національної телекомпанії України, відбудеться фінал Національного відбіркового конкурсу виконавців дитячої пісні «Євробачення 2006».

Україна в цьому році вперше бере участь Міжнародному конкурсі «Дитяче Євробачення-2006», який пройде 2 грудня 2006 року у місті Бухарест (Румунія). Національною телекомпанією проведено відбірковий конкурс, за результатами якого відібрано десятеро талановитих дітей з усієї України.

Саме вони і вийдуть на сцену 23 вересня, аби поборотися за право поїхати до Румунії. Адже стати представником України зможе лише один. Дійство транслюватиметься у прямому ефірі на Першому Національному.

По закінченні відбудеться прес-конференція, в якій візьмуть участь віце-прем‘єр-міністр з гуманітарної політики Дмитро Табачник, міністр України з питань сім‘ї, молоді та спорту Юрій Павленко, президент Національної телекомпанії України Віталій Докаленко, члени журі та фіналісти.


«Детектор медіа» за інформацією прес-служби Національної телекомпанії України


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8941
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду