Хорошковський не збирається в партію Єханурова

4 Вересня 2006
13059
4 Вересня 2006
15:53

Хорошковський не збирається в партію Єханурова

13059
Хорошковський не збирається в партію Єханурова

Голова наглядової ради телеканалу "Інтер" Валерій Хорошковський не планує брати участі в новій політичній партії, про створення якої оголосили окремі представники блоку "Наша Україна".

"Це не більше ніж чутки, а чутки я не коментую", - сказав Хорошковський у неділю в коментарі УНІАН.

Він також повідомив, що його подальші життєві плани пов`язані з діяльністю російської компанії Evraz Group. "У мене підписано з нею контракт, я є її президентом, і працюватиму там", - зазначив Хорошковський.

Як повідомлялося, за даними газети "Комерсант-Україна", колишній прем`єр Юрій Єхануров і перший заступник глави Секретаріату президента Іван Васюник ініціюють створення в Україні нової політичної партії праволіберальної або ліберально-консервативної ідеологічної спрямованості.

Як писала газета, "до створення нової партії причетні також народний депутат Микола Катеринчук, лідер "Християнсько-демократичного союзу" Володимир Стретович і колишній віце-прем`єр В’ячеслав Кириленко. Всі вони підтвердили інформацію про те, що подібні проекти обговорюються".

За інформацією джерела в блоці "Наша Україна", також ведуться бесіди з Юрієм Луценком і Віталієм Кличком.

У інтерв`ю "Комерсанту" Катеринчук припустив, що нову партію, поряд з іншими кандидатами, міг би очолити Хорошковський.

Українська Правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13059
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду