"Пірати Карибського моря" стартують в українському прокаті

14 Липня 2006
14567
14 Липня 2006
11:37

"Пірати Карибського моря" стартують в українському прокаті

14567
"Пірати Карибського моря" стартують в українському прокаті

В четвер, 13 липня, у широкий український прокат виходять голлівудський блокбастер "Пірати Карибського моря".

У середу, 12 липня, у Києві, за участі Віце-прем’єр-міністра України В’ячеслава Кириленко, відбудеться допрем’єрний показ першого американського ігрового фільму "Пірати Карибського моря: Скриня мерця", про дубльованого українською мовою.

Автором синхронного тексту став Олексій Негребецький, відомий своєю роботою над мультфільмом "Тачки".

Українською мовою фільм дублювали: лідер групи "ТНМК" Фагот, відомі актори Богдан і Остап Ступка, Інна Белікова й інші.

На презентацію також запрошені члени уряду, представники громадськості, діячі культури і мистецтв.

Нагадаємо, 15 червня 2006 року на екрани вітчизняних кінотеатрів вийшла перша американська анімаційна картина "Тачки", яка, стала першим мультфільмом, про дубльованим українською мовою.

16 січня 2006 року була схвалена постанова Кабінету Міністрів України "Деякі питання порядку поширення і демонстрації фільмів", яким передбачене поетапне обов’язкове дублювання, озвучення або субтитрування державною мовою іноземних фільмів.

З 1 вересня 2006 року це буде не менш 20% від загальної кількості копій по кожному фільму; з 1 січня 2007 року - не менш 50%; і з 1 липня 2007 року - не менш 70%.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14567
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду