Тіна Кароль відлітає на Євробачення-2006

10 Травня 2006
6493
10 Травня 2006
17:11

Тіна Кароль відлітає на Євробачення-2006

6493
Тіна Кароль відлітає на Євробачення-2006

11 травня о 5.00 співачка Тіна Кароль вилітає у Грецію, де в Афінах візьме участь у конкурсі “Євробачення 2006”.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона сьогодні повідомила на прес-конференції у Києві.

За словами співачки, вона бере з собою декілька концертних костюмів, але основним буде плаття від українського дизайнера Вікторії Гресь.

Тіна Кароль повідомила, що 12 травня буде її перша репетиція у Греції, а 14 травня - презентація України разом із Польщею. Вона нагадала, що офіційне відкриття конкурсу “Євробачення 2006” відбудеться 15 травня.

Вона наголосила, що у пісні, яку вона виконуватиме на конкурсі, йдеться про “максимальну любов, максимальну свободу і максимальну гармонію”. За словами Тіна Кароль, основне її завдання на конкурсі - “класно виступити” і “всіх запалити”. За її словами, основний колір її виступу – білий, а також червоне серце, яке символізує любов.

На запитання журналістів, чи є ця символіка випадковою або ж вона має якийсь підтекст (білий колір і червоне серце були символами виборчої кампанії Блоку Юлії Тимошенко), Тіна Кароль наголосила, що це до політики не має ніякого відношення і “коси в’язати я не буду”.

Продюсер співачки Олег Чорний повідомив, що загалом на підготовку і участь Тіна Кароль у конкурсі буде витрачено “більше 100 тисяч і менше 300 тисяч доларів”.

Тіна Кароль перемогла у фіналі національного відбіркового конкурсу “Євробачення 2006”, що відбувався у прямому ефірі на Першому національному телеканалі.

Україна вчетверте братиме участь у фіналах “Євробачення”. Минулого року фінал конкурсу проходив у Києві, оскільки у 2004 році у Туреччині переможцем конкурсу стала українська співачка Руслана Лижичко.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6493
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду