Студія Legendary Pictures збирається зняти фільм за мотивами гри Warcraft

10 Травня 2006
13322
10 Травня 2006
12:37

Студія Legendary Pictures збирається зняти фільм за мотивами гри Warcraft

13322
Студія Legendary Pictures збирається зняти фільм за мотивами гри Warcraft

Студія Legendary Pictures у вівторок, 9 травня, придбала в компанії Blizzard права на зйомки художнього фільму за мотивами популярної комп’ютерної гри Warcraft.

За словами глави Blizzard Статі Семса, компанія довгий час придивлялася до студій.

У свою чергу, глава Legendary Pictures Томас Талл заявив, що світ Warcraft завдяки своїй проробленій міфології є чудовою платформою для переносу подій на екран.

Blizzard і Legendary Pictures пообіцяли розкрити імена режисера, акторів і дату передбачуваного виходу картини на екрани протягом найближчих місяців.

Серію Warcraft у 1994 році розпочала однойменна гра. Потім у 1995 році вийшов Warcraft II: Tides of Darkness, а в 2002 році - Warcraft III: Reign of Chaos.

Потім була запущена  гра World of Warcraft, яка заполонила мільйони гравців. За Warcraft уже пишуться книги, створена спеціальна рольова система і настільна гра.

Legendary Pictures у 2005 році почала спільну роботу з Warner Bros. Pictures.

Сама студія за п’ять перших років своєї роботи продюсувала і фінансувала більше, як 25 фільмів. Першим фільмом студії був "Бетмен: початок" режисера Кріса Нолана.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13322
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду