Показ фільму "Код да Вінчі" можуть заборонити

6 Травня 2006
15740
6 Травня 2006
13:24

Показ фільму "Код да Вінчі" можуть заборонити

15740
Показ фільму "Код да Вінчі" можуть заборонити

Рада християнських церков Йорданії звернулася до уряду з вимогою заборонити показ фільму «Код Да Вінчі».

Генеральний секретар Ради Ханна Ноєр заявив, що прокат фільму по скандальному роману Дена Брауна «шкодить іміджу Церкви й Ісуса». Треба відзначити, що публікація самої книги була заборонена в Йорданії і в Лівані через боязнь образити релігійні почуття населення.

На думку Ноєра, показ фільму шкодить ставленню як до Християнства, так і до Ісламу. Ватикан також засудив показ фільму, заявляючи, що він заснований на брехні, яка може відвернути населення від справжньої Віри, повідомляють MIGnews.com.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15740
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду