4 травня, 11.00, круглий стіл "Пріоритети Верховної Ради нового скликання"

28 Квітня 2006
2072
28 Квітня 2006
13:31

4 травня, 11.00, круглий стіл "Пріоритети Верховної Ради нового скликання"

2072
4 травня, 11.00, круглий стіл "Пріоритети Верховної Ради нового скликання"

Інститут політики, „Детектор медіа” та Представництво Фонду Конрада Аденауера в Україні проводять круглий стіл «Пріоритети Верховної Ради нового скликання у сфері свободи слова та ЗМІ»

Під час „круглого столу” буде розглянуто наступні питання:

1. Позиція представників депутатських фракцій щодо пріоритетів у сфері свободи слова та ЗМІ.

2. Пропозиції медіа експертів щодо  пріоритетів діяльності профільного комітету Верховної Ради України та парламенту в сфері свободи слова та інформації.

До участі у засіданні „круглого столу” запрошені:

народні депутати України – Микола Томенко, Андрій Шевченко,  фракція БЮТ; Едуард ПРУТНІК, фракція „Регіони України”; Ольга ГЕРАСИМЮК, фракція „Наша Україна; Ігор ЖДАНОВ, перший заступник Голови центрального виконкому партії „Наша Україна”;

провідні медіа експерти – Тетяна Лєбєдєва, член Національної ради з питань телебачення та радіомовлення; Наталія ЛИГАЧОВА, головний редактор „Детектор медіа”; Валерій ІВАНОВ, президент Академії української преси; Олександр ЧЕКМИШЕВ, президент Комітету «Рівність можливостей»; Катерина МЯСНІКОВА, виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників; Ольга БОЛЬШАКОВА, голова правління Східноєвропейського інституту проблем медіа; Сергій Гузь, голова Незалежної медіапрофспілки   та інші.

„Круглий стіл” відбудеться 4 травня 2006 року з 11.00 до 13.00
за адресою: Прес-Центр ЛІГАБізнесІнформ, вул. Шамрила, 23.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2072
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду