Нацрада запровадила особливий контроль у переддень виборів

24 Березня 2006
9654
24 Березня 2006
17:32

Нацрада запровадила особливий контроль у переддень виборів

9654
Нацрада запровадила особливий контроль у переддень виборів

24 березня відбулося засідання робочої групи Національної ради з координації використання електронних ЗМІ під час кампанії на виборах народних депутатів України у 2006 році.

На засіданні робочої групи наголошувалося на необхідності  дотримання вітчизняними ТРО в цей період виборчого законодавства в частині припинення розміщення в ефірі матеріалів агітаційного характеру за добу до початку голосування.

Робоча група звертає увагу всіх керівників телерадіоорганізацій України на особливо ретельний контроль телеефіру з метою недопущення матеріалів  агітаційного характеру, в тому числі й у вигляді інформації в програмах новин, а також під час проведення телемарафонів до завершення голосування.

Було вирішено запровадити чергування працівників Національної ради 25-26 березня з метою здійснення посиленого моніторингу.

На засіданні робочої групи констатувалося, що  результати здійснених моніторингів Національної ради,  матеріали, надані Центральною виборчою комісією та Незалежною експертною радою, складуть основу Звіту, який буде подано, відповідно до чинного  законодавства,  Верховній Раді України та Президентові України.


"Детектор медіа" за інформацією прес-служби Національної ради

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9654
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду