"Гарячу лінію" для ЗМІ організовує Східноєвропейський інститут проблем медіа

24 Березня 2006
17799
24 Березня 2006
14:24

"Гарячу лінію" для ЗМІ організовує Східноєвропейський інститут проблем медіа

17799
"Гарячу лінію" для ЗМІ організовує Східноєвропейський інститут проблем медіа

26 березня з 10:00 до 22:00.  працюватиме гаряча лінія правової допомоги ЗМІ, організована Східноєвропейським інститутом проблем медіа.

У заяві Східноєвропейського інституту проблем медіа говориться: "В рамках роботи лінії буде забезпечено:

1. Можливість будь-якому представнику ЗМІ звернутися за правової оцінкою, порадою, доефірною експертизою, коментарем тощо та отримати кваліфіковану допомогу професійного медіа юриста .

Наші телефони:  (044) 280-7007, 254-5550

2. Збір інформації про хід виборів з усіх регіонів України.

Просимо кожного з вас, хто отримає будь-яку  важливу інформацію про хід голосування, роботу виборчих дільниць, проведення опитувань виборців, підрахунок голосів тощо надіслати її на наші електронні адреси:
nam@nam.com.ua
eeimp@eeimp.com.ua

Надіслана Вами інформація буде розсилатись всім ТРО України, що мають електронну пошту та передаватися до інформаційних агенцій."



"Детектор медіа" за інформацією Східноєвропейського інституту проблем медіа

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17799
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду