Нацрада відновила роботу в своєму приміщенні

20 Березня 2006
20130
20 Березня 2006
17:37

Нацрада відновила роботу в своєму приміщенні

20130
Нацрада відновила роботу в своєму приміщенні
Державна санітарна служба Шевченківського району м. Києва прийняла рішення про відновлення доступу до службових приміщень Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на вул. Прорізній, 2.

Це сталося на 35-й день після проведення необхідних демеркуризаційних заходів.

Доступ дозволено до всіх службових приміщень (за винятком 5-го поверху, в коридорі якого й було розлито ртуть). Там буде здійснено ремонтні роботи та дві додаткові комплексні демеркуризації з інтервалом у сім днів.

Як уже повідомляла прес-служба Національної ради, блокування доступу в приміщення на вул. Прорізній, 2 не вплинуло на виконання Національною радою своїх безпосередніх функцій. Частина її підрозділів розміщувалися на вул. Десятинній, та бульварі Лесі Українки.

За цей час відбулося кілька засідань Національної ради, приймалися документи на конкурси, здійснювала свої повноваження робоча група Національної ради з координації використання електронних ЗМІ під час кампанії з виборів народних депутатів України в 2006 році.

Національна рада висловлює подяку за підтримку в непростий для неї час Кабінетові Міністрів України, який сприяв у виділенні коштів для проведення відповідних санітарних заходів, Комітету з питань свободи слова та інформації Верховної Ради України, Міністерству молоді та спорту за надані приміщення для роботи підрозділів Національної ради.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20130
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду