Журналисты будут следить за законностью инвестиций в стоительство

17 Лютого 2006
21793
17 Лютого 2006
17:00

Журналисты будут следить за законностью инвестиций в стоительство

21793
Журналисты будут следить за законностью инвестиций в стоительство

Журналистов и рекламистов планируют подключить к контролю за законностью инвестиционных операций на жилищном рынке. Такое предложение озвучила советник по работе со средствами массовой информации Министра архитектуры, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Ирина Богдан в ходе заседания "круглого стола" на тему: "Меры по защите строительного рынка от финансовых пирамид", который прошел сегодня в Киеве.

Как передает ЛІГАБізнесІнформ, предложение, по словам И.Богдан, заключается в том, чтобы СМИ, а также рекламные компании в рекламах инвестиционных строительных фирм указывали номер разрешительного документа на сбор средств населения.

Согласно предложениям Министерства, такое разрешение должно стать обязательным для фирм, занимающихся подобной деятельностью для того, чтобы не допустить афер, аналогичных осуществленной компанией "Элита-Центр". Форма и механизм законодательного закрепления разрешения в настоящее время разрабатываются.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21793
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду