В адвоката Пукача пропала папка із секретами справи Гонгадзе

8 Лютого 2006
8089
8 Лютого 2006
19:24

В адвоката Пукача пропала папка із секретами справи Гонгадзе

8089
В адвоката Пукача пропала папка із секретами справи Гонгадзе

Адвокат Олексія Сергій Осика заявляє, що після обшуку в його офісі у вівторок пропала папка із секретними документами в справі Гонгадзе.

Осика заявив, що обшук, який правоохоронні органи назвали оглядом, проводився за санкцією суду по заявах громадян.

"В офісі пропало багато документів, у тому числі папка в справі Гонгадзе. Ця папка секретна, там дуже багато переписки з Олексієм Пукачем і дуже багато заяв, багато процесуальних документів, що знаходяться в справі під грифом таємності", - сказав адвокат Пукача.

"Другі екземпляри знаходяться в матеріалах справи, які знаходяться в прокуратурі, зараз ще в суді. А є матеріали, які пов'язані з Пукачем, коли він писав заяву на згоду на мою участь як адвоката", - заявив Осика.

Адвокат Осика представляв у суді інтереси генерала Пукача, замішаного в справі Гонгадзе. Як відомо, генерал був відпущений під підписку про невиїзд і після цього пропав. Крім того, Осика очолює громадську організацію "Антикорупційний комітет". На президентських виборах він був довіреною особою кандидата в президенти Віктора Ющенка в Донецьку.

У той же час прокурор Донецької області Баганець на прес-конференції в Донецьку в середу заявив, що не мав поняття про цю папку.

За його словами, огляд офісу громадської організації "Антикорупційний комітет", яку очолює Осика, пов'язаний тільки з незаконним збором адвокатом інформації. У той же час прокурор визнав, що під час огляду в адвоката були вилучені три папки з документами і комп'ютери.

У справі Гонгадзе допитають Мостову і Добровольську


Яворивский просит объяснить, почему суд по делу Гонгадзе закрытый

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8089
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду