Віктор Ющенко взяв участь у відкритті Міжнародного кінофестивалю «Молодість»

22 Жовтня 2005
960
22 Жовтня 2005
18:06

Віктор Ющенко взяв участь у відкритті Міжнародного кінофестивалю «Молодість»

960
Віктор Ющенко взяв участь у відкритті Міжнародного кінофестивалю «Молодість»
Президент України Віктор Ющенко взяв участь в урочистому відкритті 35-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість», яке відбулося в Національному палаці «Україна».

У своїй промові Глава держави назвав фестиваль «даниною українському кіно, на якому виховується не одне покоління українців».

Президент відзначив, що «Молодість» тісно пов’язана в умах глядачів з такими українськими кіномитцями як Сергій Параджанов, Іван Миколайчук, Олександр Довженко чи Леонід Биков. При цьому він висловив вдячність організаторам фестивалю, які вже понад тридцять років створюють найбільший вітчизняний фестиваль кіно.

Віктор Ющенко також подякував зарубіжним гостям за участь у «Молодості». «Приємно, що поруч з нашими творцями кіно, провідними акторами, сьогодні стоять Єжи Гофман, Роман Поланські – люди, які своєю присутністю на кінофестивалі підставляють плече українському кіно», – сказав Президент.

Після виступу Віктор Ющенко вручив режисерові Роману Поланські символ фестивалю – статуетку Скіфського оленя.

Цьогорічний фестиваль відкриє нова стрічка Р. Поланські «Олівер Твіст».

За інформацією Офіційнго інтернет-представництва Президента України
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
960
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду