10 листопада – дискусія «Бути на рівні: як українським журналістам стати цікавими для іноземних медіа?»

27 Жовтня 2020
690
27 Жовтня 2020
11:20

10 листопада – дискусія «Бути на рівні: як українським журналістам стати цікавими для іноземних медіа?»

690
Учасники дискусії говоритимуть із Марічкою Вареніковою.
10 листопада – дискусія «Бути на рівні: як українським журналістам стати цікавими для іноземних медіа?»

Комісія з журналістської етики за підтримки Координатора проєктів ОБСЄ в Україні 10 листопада об 11:00 год проведе онлайн-дискусію «Бути на рівні: як українським журналістам стати цікавими для іноземних медіа?».

До участі в заході запрошують журналістів та редакторів місцевих, регіональних та всеукраїнських медіа, медіаекспертів та громадських активістів у сфері медіа.

Учасники дискусії говоритимуть із Марічкою Вареніковою, продюсеркою  й репортеркою іноземних медіа (зокрема, The New York Times та німецької ARD). Модеруватиме розмову Андрій Куликов, співзасновник Громадського радіо та голова Комісії з журналістської етики.

Теми дискусії:

  • як працюють іноземні видання, як обирають теми, якими етичними правилами керуються  в матеріалах;
  • як знімати/писати для іноземної аудиторії;
  • контракти і як працювати легально фрілансерам.

Де й коли: 10 листопада 2020 року, 11:00-12:30, у Zoom.

Реєстрація на подію обов'язкова за посиланням. Після реєстрації учасники отримають посилання на зустріч у Zoom. Подія на Facebook.

Контактна особа: Єлизавета Кузьменко, cje.info@gmail.com

Комісія з журналістської етики – орган саморегулюання роботи журналістів та редакцій, який дозволяє обговорювати та пропонувати шляхи вирішення конфліктних ситуацій базуючись на єдиному стандарті роботи – Кодексі етики українського журналіста.

Захід проводиться за підтримки проєкту «Посилення саморегулювання українських медіа», що виконується Координатором проєктів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки Уряду Норвегії, Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії, Сполучених Штатів Америки.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду