До 30 вересня – реєстрація на Школу кризового медіаменеджменту

29 Вересня 2020
1945
29 Вересня 2020
15:47

До 30 вересня – реєстрація на Школу кризового медіаменеджменту

1945
Участь у школі безкоштовна.
До 30 вересня – реєстрація на Школу кризового медіаменеджменту

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» за підтримки FOJO Media Institute (Швеція) у жовтні-листопаді проведе Школу кризового медіаменеджменту. Реєстрація на онлайн курс триватиме до 30 вересня.

«Пандемія вдарила по нас усіх, й локальні медіа – не виняток. Саме тому ми вирішили організувати Школу кризового медіаменеджменту. Школа має стати не лише майданчиком для навчання, а й місцем, де ви зможете обмінюватися досвідом й дізнатися, які нові інструменти вже використовують ваші колеги, наприклад, із Миколаєва чи Луцька», – розповіли організатори.

Школа включатиме п'ять модулів у форматі онлайн.

«Говоритимемо про те, як технічно організувати дистанційну роботу медіа, як створювати і просувати контент в умовах пандемії, як змінилася робота журналістів і менеджерів персоналу, а також, як тепер функціонують комерційні служби», – йдеться в повідомленні.

Реєстрація до 30 вересня за посиланням. Відібрані учасниці/-ки отримають запрошення із додатковою інформацією до 1 жовтня. Участь у школі безкоштовна.

За додатковою інформацією можна звертатися до Оксани Євтушенко на електронну скриньку irrp@ukr.net або за номером телефону +38(067)2344216.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1945
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду