До 4 жовтня – реєстрація на онлайн-нетворкінги «Креативної Європи»

24 Вересня 2020
4053
24 Вересня 2020
15:04

До 4 жовтня – реєстрація на онлайн-нетворкінги «Креативної Європи»

4053
У жовтні та листопаді 12 національних бюро програми ЄС «Креативна Європа» проведуть три онлайн-нетворкінги для всіх, хто прагне знайти міжнародних партнерів для своїх майбутніх проєктів у той час, коли подорожі та особисті зустрічі неможливі.
До 4 жовтня – реєстрація на онлайн-нетворкінги «Креативної Європи»

Національні бюро програми ЄС «Креативна Європа» з України, Греції, Польщі, Німеччини, Тунісу, Чехії, Швеції, Словенії, Фінляндії, Португалії, Угорщини та Хорватії організовують 3 нетворкінг-сесії Matchmaking with Creative Europe для представників культурних та креативних індустрій з вищезазначених країн. В рамках 2-годинних нетворкінгів кожен учасник зможе зустрітися з потенційними партнерами для своїх проєктів, представити свою ідею іноземним колегам, обмінятися досвідом та викликами.

Щоб представити територіальне різноманіття заходу, для участі у нетворкінгу буде відібрано обмежену кількість учасників з кожної країни на основі їх мотивації роботи на міжнародному рівні. Очікується, що учасники представлять свої ідеї проєктів, куди вони планують залучити міжнародних партнерів та/або мають серйозний намір співпрацювати з колегами з усього регіону в рамках відповідних тем (діджиталізація у культурі, гендерна рівність у мистецтві або сталий розвиток у культурі).

Кожен захід буде присвячений певній темі, тому організатори просять подавати заявку на участь лише в тому випадку, якщо у вас є або ви шукаєте проєкт безпосередньо у цій галузі:

  • 13 жовтня 11:00-13:00 «Діджиталізація у культурі»
  • 5 листопада 11:00-13:00 «Гендерна рівність у мистецтві» 
  • 26 листопада 11:00-13:00 «Сталий розвиток у мистецтві» 

Для того, щоб взяти участь у нетворкінгу, необхідно зареєструватися до 4 жовтня 2020 року за посиланням.

Кожен представник від організації може брати участь лише в одній сесії. Кількість місць для кожного нетворкінгу суворо обмежена. Усі відібрані учасники будуть повідомлені про результати відбору не пізніше 9 жовтня 2020 року.

Захід проводиться англійською мовою, переклад не забезпечується. Захід є безкоштовним та відкритим для всіх представників культурних та креативних індустрій та сектору культурної спадщини, які зацікавлені у розвитку або зміцненні європейських зв’язків, партнерських відносин та проєктів.

За більш детальною інформацією слід звертатися на пошту creativeeurope.in.ua@gmail.com (Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4053
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду