До 16 серпня – реєстрація на «Донбас медіа форум 2020»

7 Серпня 2020
1651
7 Серпня 2020
14:59

До 16 серпня – реєстрація на «Донбас медіа форум 2020»

1651
Оргкомітет медіафоруму врахував можливе посилення карантину при розробці формату заходу.
До 16 серпня – реєстрація на «Донбас медіа форум 2020»

«Донбас медіа форум 2020» відбудеться 11-12 вересня під гаслом – «Співпраця медіа під час ізоляції». Оргкомітет розпочав реєстрацію учасників, яка триватиме до 16 серпня. Про це повідомляє організатор форуму Донецький інститут інформації.

«COVID-19 змінив хід звичного життя цього року. Вірус ізолював не тільки окремих людей, але й цілі колективи та редакції. Він також поставив під загрозу і проведення "Донбас медіафоруму" 2020 року. Але журналістика не повинна зупинятися під час пандемії, збройних конфліктів або політичних криз. Навпаки, медіа мають протистояти ізоляції заради пошуку спільних відповідей на виклики, які сьогодні постали перед спільнотою: дезінформаційні кампанії щодо коронавірусу, вплив Росії та її акторів на інформаційне поле України та країн ЄС, падіння якості журналістської освіти та негативний вплив пандемії на соціальні права як громадян, так і самих журналістів. На ДМФ ми обговоримо виклики, що постали перед регіональними та національними засобами масової інформації, щоб зрозуміти, як їх подолати», – йдеться в повідомленні.

Оргкомітет медіафоруму врахував можливе посилення карантину при розробці формату заходу.

«Протягом двох днів організатори проведуть 21 захід по 1,5-2 години кожен в містах Київ, Маріуполь, Сєвєродонецьк, Краматорськ. Усі заходи будуть проводиться в форматі talk show із прямою трансляцією та обміном думок між локаціями. Крім спікерів, до цих локацій ми запросимо глядачів – 20-25 осіб (враховуючи поточний урядовий дозвіл на кількість учасників зборів). Так ми збережемо важливу комунікацію та обмін досвідом між учасниками», – сказали організатори та повідомили про можливість зменшення кількості учасників або скасування офлайн участі,залежно від епідеміологічної ситуації в країні.

Крім того, під час заходів запровадять усі необхідні засоби безпеки для спікерів, оргкомітету та учасників: масковий режим, дезінфекція приміщення, соціальна дистанція. Участь у форумі можна буде взяти в одному з регіональних хабів відповідно до місця перебування – Київ, Маріуполь, Сєвєродонецьк, Краматорськ. Для учасників будуть організовані щоденні трансфери в разі дозволу органів контролю за дотриманням епідправил.

Реєстрація: анкету необхідно заповнити до 16 серпня.

Детальна програма буде опублікована окремо.

У разі виникнення питань необхідно звертатися за номером: +380 (67) 463 32 11 або за мейлом: dmfdonbass@gmail.com.

Організатор: Донецький інститут інформації. Співорганізатор: телеканал «Дом».

Партнери Форуму в 2020 році: USAID (через Internews та DG East), Представництво Європейського Союзу в Україні, Проєкт Ради Європи «Розвиток соціальних прав людини як ключовий чинник сталої демократії в Україні».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1651
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду