До 17 серпня – реєстрація на програму «Аудит цифрової безпеки регіональних медіа»

7 Серпня 2020
778
7 Серпня 2020
11:40

До 17 серпня – реєстрація на програму «Аудит цифрової безпеки регіональних медіа»

778
Організатори надаватимуть перевагу медіа, які регулярно висвітлюють суспільно-резонансні теми та займаються журналістськими розслідуваннями.
До 17 серпня – реєстрація на програму «Аудит цифрової безпеки регіональних медіа»

ГО «Львівський медіафорум» разом з Лабораторією цифрової безпеки оголосила відбір на програму «Аудит цифрової безпеки регіональних медіа», у межах якої регіональні редакції зможуть підвищити рівень цифрової безпеки та захисту даних. Заявки прийматимуть до 17 серпня. Про це повідомила ГО «Львівський медіафорум».

Фахівці Лабораторії цифрової безпеки проведуть детальний аудит ІТ-інфраструктури відібраних редакцій та ідентифікують потенційні загрози, пов’язані з використанням цифрових продуктів та сервісів. Окрім того, редакції отримають перелік рекомендацій щодо ефективних практик, спрямованих на зниження цифрових ризиків та покращення захисту

Організатори надаватимуть перевагу медіа, які регулярно висвітлюють суспільно-резонансні теми та займаються журналістськими розслідуваннями. Заявником може стати незалежне регіональне медіа будь-якої форми власності.

Реєстрація: до 17 серпня 2020 року за посиланням. Інформацію про результати відбору заявники отримають не пізніше 24 серпня 2020 року.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
778
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду