До 10 травня – реєстрація на курс з журналістики та медіаменеджменту

17:35,
23 Квітня 2020
1668

До 10 травня – реєстрація на курс з журналістики та медіаменеджменту

17:35,
23 Квітня 2020
1668
До 10 травня – реєстрація на курс з журналістики та медіаменеджменту
Інтернет-видання «Бабель» за підтримки фундації «Суспільність» 16 та 17 травня в онлайн-форматі проведе інтенсив з журналістики та медіа-менеджменту. Для участі в курсі до 10 травня необхідно виконати вступне завдання.

Про це повідомляє «Бабель» на своїй сторінці в Facebook.

У рамках інтенсиву пройдуть лекції і практичні завдання з техніки інтерв'ю, репортажу та роботи з новинами. «Більшу частину потоку складуть бакалаври і магістри журналістських спеціальностей. Але ми візьмемо на курс ще 5 осіб з тих, хто хоче отримати практичні навички в журналістиці», – йдеться в повідомленні.

Лекції читатимуть кореспондент та редактори «Бабеля», а також троє запрошених медіафахівців: творець проєкту Svoi.City Олександр Білінський, працівниця NDI Ukraine Олександра Свердлова, спеціальний кореспондент Reuters Ілля Жегулєв.

Повну програму інтенсиву можна подивитися тут.

Для участі в конкурсі необхідне виконати вступне завдання тут.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду