13 і 16 квітня – відкриті інтерв'ю із закордонними експертами культурних та креативних індустрій

9 Квітня 2020
781
9 Квітня 2020
16:01

13 і 16 квітня – відкриті інтерв'ю із закордонними експертами культурних та креативних індустрій

781
Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні запустило серію відкритих онлайн-інтерв'ю із закордонними експертами культурних та креативних індустрій, які розказуватимуть про власні історії успіху, реалізацію проєктів за підтримки програми, поділяться секретами роботи на міжнародному рівні, викликами та можливостями у нинішньому світі, який змінюється кожного дня.
13 і 16 квітня – відкриті інтерв'ю із закордонними експертами культурних та креативних індустрій

Бажаючи можуть підключатись до цих онлайн-заходів, щоб поставити актуальні питання гостям, отримати цінні інсайти для роботи, перші міжнародні контакти та рекомендації.

13 квітня, о 13:00 – перший гість засновник Westside Music Sweden (WMS) та координатор проєкту Excite Маттіас Телл. Він розповість про досвід  координатора у проєктах міжнародної співпраці. У 2017-2019 роках пан Маттіас був куратором проєкту, який був підтриманий програмою «Креативна Європа» –  Excite (Exchange of international talent in Europe). Проєкт об'єднав у собі дев'ять партнерів із різних країн та п'ятнадцять фестивалів, які разом працювали над обмінами молоддю та плануванням турів для них.

Реєстрація за посиланням.  

16 квітня, о 13:00 – розмова з Робертом Майєрінком щодо премії ЄС у галузі музики. Він голова програмного відділу та букер Eurosonic Noorderslag, європейської конференції та шоукейсу в м.Гронінген, Нідерланди. ESNS – ключова платформа та мережа для обміну досвідом, а також єдиний 100% європейський шоукейс для молодих артистів. Щороку захід відвідують понад 4 тис. делегатів, у тому числі понад 400 міжнародних фестивалів та концертних залів. Також пан Роберт є головою журі Music Moves Europe Talent Award Ceremony.

Реєстрація за посиланням.  

Лінк на підключення до відкритого інтерв'ю буде наданий всім зареєстрованим.

Повний розклад заходів можна відстежувати на сторінці «Креативної Європи» в Україні тут.  

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
781
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду