21 листопада - презентація Зеленої книги «Правові взаємовідносини в інтернеті»

21 листопада - презентація Зеленої книги «Правові взаємовідносини в інтернеті»

19 Листопада 2019
1012
19 Листопада 2019
19:12

21 листопада - презентація Зеленої книги «Правові взаємовідносини в інтернеті»

1012
ГО «Інтерньюз-Україна» та Українська фундація безпекових студій презентують Зелену книгу «Правові взаємовідносини в інтернеті».
21 листопада - презентація Зеленої книги «Правові взаємовідносини в інтернеті»
21 листопада - презентація Зеленої книги «Правові взаємовідносини в інтернеті»

Ціль – підвищити розуміння викликів для інтернету та можливих рішень для ініціаторів законопроектів на тему інтернету у Верховній Раді України.

Де: «Укрінформ» (Верхня зала), вул. Б. Хмельницького, 8/16, Київ

Коли: четвер, 21 листопада 2019 року, 11:00-12:30

Організатор: ГО «Інтерньюз-Україна» та Українська фундація безпекових студій

Зелена книга з правових взаємовідносин в інтернеті є результатом пошуку точок дотику між державними і недержавними стейкхолдерами в сфері розвитку інтернету та інформаційної політики, формування спільного погляду на проблеми в інформаційній сфері, включно з питаннями свободи інтернету та цифрових прав.

Ключова мета авторів – покращити якість розробки нових законодавчих ініціатив в Україні щодо інтернету та інформаційного простору. Зелена книга буде корисна ініціаторам законодавчих ініціатив, державним чиновникам, народним депутатам та їх помічникам та дозволить стейкхолдерам розуміти контекст викликів у сфері інтернету та інформаційного простору з огляду на міжнародні практики демократичного світу.

Зелена книга «Правові взаємовідносини в інтернеті» підготовлена за результатами обговорень представників урядових структур, громадянського суспільства та фахівців ІТ-сфери, проведених протягом квітня-серпня 2019 року ГО «Інтерньюз-Україна» у партнерстві з Українською фундацією безпекових студій.

Спікери:

  • Віталій Мороз, керівник програм нових медіа ГО «Інтерньюз-Україна»,
  • Дмитро Дубов, експерт Української фундації безпекових студій,
  • Анастасія Баровська, експертка Української фундації безпекових студій.

Реєстрація за посиланням.

Контакти: Катерина Куницька, kkunytska@internews.ua

Захід проходить в рамках проєкту «Зелена книга з управління інтернетом та інформаційної політики в Україні як інструмент адвокації в процесі вироблення рішень», який реалізується ГО «Інтерньюз-Україна» та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через американську неурядову організацію Counterpart International, Inc. Партнер проекту - Українська фундація безпекових студій.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1012
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду