23 жовтня - круглий стіл «Медійні ініціативи влади: нові виклики і нова відповідальність»

21 Жовтня 2019
872
21 Жовтня 2019
20:21

23 жовтня - круглий стіл «Медійні ініціативи влади: нові виклики і нова відповідальність»

872
23 жовтня відбудеться експертний круглий стіл на тему: «Медійні ініціативи влади: нові виклики і нова відповідальність», який ініційований Фундацією «Суспільність» спільно з Центром демократії та верховенства права, «Детектором медіа», ІМІ, «Інтерньюз-Україна» за партнерства з Незалежною медійною радою.
23 жовтня - круглий стіл «Медійні ініціативи влади: нові виклики і нова відповідальність»

Мета заходу - експертний аналіз медійних ініціатив та ключових законопроектів нової влади, обговорення  дорожньої карти медіареформ, налагодження ефективної комунікації між основними гравцями інформаційної галузі, пошуку механізмів співпраці владних інституцій та «третього сектора» задля синергії зусиль адаптації українського медіаринку до європейських стандартів.    

Серед запрошених до участі в круглому столі - народні депутати, представники Кабінету Міністрів, Національного інституту стратегічних досліджень,  журналісти, лідери медійних організацій, науковці.

Для участі необхідно зареєструватись за посиланням та отримати персональне запрошення.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (067) 441 51 30, (044) 483 03 72 або souspilnistfoundation@gmail.com

Круглий стіл відбувається за підтримки проекту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
872
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду