23 жовтня – дискусія «Ціна Суспільного: більше, ніж рядок у держбюджеті»

21 Жовтня 2019
508
21 Жовтня 2019
15:14

23 жовтня – дискусія «Ціна Суспільного: більше, ніж рядок у держбюджеті»

508
У Києві в середу, 23 жовтня, о 14:00 відбудеться дискусія «Ціна Суспільного: більше, ніж рядок у держбюджеті», яку проведе Центр демократії та верховенства права в Реанімаційний Пакет Реформ – РПР.
23 жовтня – дискусія «Ціна Суспільного: більше, ніж рядок у держбюджеті»

Під час обговорення експерти планують дати відповідь на питання – «якою має бути оптимальна модель фінансування Суспільного мовлення та як є перспективи її вдосконалення?». Долучитися до обговорення запрошують журналістів та медійних експертів.

«Суспільне мовлення покликане стати джерелом об'єктивної і політично неупередженої інформації для громадян. Однак однією з ключових умов для його успіху є належне фінансування НСТУ – це дозволить медіа не залежати від влади і розвивати нові проекти.  Тож упродовж дискусії будемо обговорювати стан розвитку Суспільного, можливі сценарії зміни фінансування та як це впливатиме на зміну якості контенту на каналах НСТУ», – йдеться в повідомленні.

Реєстрація за формою.

Де: у залі РПР (Київ, вул. Ольгинська 6).

Коли: 23 жовтня о 14:00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
508
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду